Şubat 18, 2006

Yıldız Kısa Film Festivali

Yıldız Kısa Film Festivali[EXTRACT]

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Jump to: navigation, search
Bu ansiklopedi maddesinin biçim olarak Vikipedi standartlarına ulaşması için elden geçirilmesi gerekmektedir.

Düzenleme yapıldıktan sonra bu açıklama silinmelidir.


3. Yıldız Kısa Film Festivali 6- 10 Mart 2006 Kısa Film Yarışması Yıldız Teknik Üniversitesi Sinema Kulübü tarafından üçüncüsü düzenlenen Yıldız Kısa Film Festivali 6 - 10 Mart 2006 tarihleri arasında izleyicisiyle buluşuyor. Festivalin amacı, kabul edilen tüm filmlerin sergilenmesi ve konuk, izleyici, eser sahipleri arasında etkileşimin sağlandığı bir platform oluşturulması ile kısa filmin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktır. Festival kapsamında düzenlenen yarışmaya kurmaca, canlandırma ve deneysel dallarında eserler katılabilir. Konu sınırlaması olmayan yarışmaya son katılım tarihi 15 Şubat 2006’dır. Yarışma jürisinde bulunan isimler: Barış Pirhasan (Senarist, Yönetmen), Sabri Kaliç (Yönetmen), Füsun Demirel (Oyuncu), Sadi Çilingir (Sinema Yazarı), Natali Yeres (Sanat Yönetmeni), Alper Maral (Besteci, YTÜ Öğr. Gör.) ve Mustafa Preşeva (Kurgu).

Festivalde, yarışmadan bağımsız olarak kısa film gösterimi bölümüne gönderilen filmler hiçbir konu ve tür kısıtlaması olmaksızın seyirciyle buluşacak.

Festival kapsamındaki panel, söyleşi, atölye çalışması, özel gösterim ve kokteyl gibi etkinliklerle amatör ve profesyonel katılımcılar arasında iletişim sağlanacak. Ayrıca amatör sinemacıları ve sinema topluluklarını bir araya getirerek fikirlerini paylaşabileceği bir buluşma hedeflenmektedir. Katılım formu ve ayrıntılı bilgi için: www.yildizkisafilm.org [1]

İletişim: Yıldız Kısa Film Festivali

Adres: Yıldız Teknik Üniversitesi

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Sinema Kulübü

Barbaros Bulvarı, PK: 34349, Yıldız / İstanbul

Tel: 0212 260 08 01- 0555 650 01 48

Faks: 0212 327 37 69

E-posta: iletisim@yildizkisafilm.org